Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
0
2
5
8
9
8
Házhozszállítás

Termék részletek


Yamaha GENOS 2

Yamaha GENOS 2
1 699 900 Ft
Yamaha GENOS 2
 • A Yamaha Genos2 egy új, csúcskategóriás elrendezésű munkaállomás funkciók széles skálájával, beleértve a kétmotoros hanggenerátort AWM technológiával és FM szintézissel, az Ambient Drumsot, a Steinberg REVelation Reverb-t, a Style Dynamics Controlt, a világosabb tükröződésmentes kijelzőt és a Live. Vezérlő LED-ek.

  A Genos2 több mint 1900 kiváló minőségű hangot és 800 stílust kínál One Touch beállításokkal, amelyek a zenei műfajok széles skáláját fedik le. Új zongorák, átdolgozott meglévő zongorák és új filczongorák is szerepelnek benne.

  A Genos2 az első Arranger Workstation, amely kétmotoros hanggenerátorral van felszerelve, nemcsak AWM technológiával, hanem FM szintézissel is. Az FM gazdag, dinamikus hangzású, és a legendás Yamaha DX7 hangszer hajtja, amely meghatározta a 80-as évek hangzását. Az ikonikus DX7 előbeállítások és egy sor új, modern FM hang be van építve a Stílusok és az Egygombos beállításokba, és egyetlen gombnyomással lejátszhatók.

  Az új Ambient Drums funkció lehetővé teszi az ütős, száraz, közvetlen dobhang és a távolabbi, tükröződő, környezeti hangzás közötti választást, végtelen lehetőséget biztosítva a játékstílusokhoz.

  A Reverb-et gyakran figyelmen kívül hagyják, de nap mint nap tapasztaljuk magunk körül. Az arranger munkaállomásokon a reverb hangokat, stílusokat, MIDI-sávokat, multipadokat és mikrofonbemeneteket használ, ezért van olyan nagy hatással a Steinberg-féle REVelation reverb bevezetése a Genos2 hangzására. A REVelation rendkívül nagy felbontású, átlátszó, természetes hangzást eredményez, így ideális partner az Arranger munkaállomáshoz, ahol a reverbnek a hangok, stílusok és még vokálok széles skáláján kell működnie.

  Az Arranger Workstationben először, az összes stílus energiája és dinamikája, beleértve a felhasználói stílusokat is, beállítható egy egyszerű Live vezérlővel. Akár azt szeretnéd, hogy előzenekarod lágy pianissimo, hard fortissimo vagy bármi a kettő között játsszon, a választás most a tiéd.

  A Genos2 nagy, 9 hüvelykes érintőképernyővel rendelkezik, amely most világosabb, tükröződésmentes bevonattal rendelkezik, és további 5 fokkal megdöntött a lejátszó felé. Ezen kívül a részleges kijelző mostantól választható világos és sötét módokat is tartalmaz. Tehát akár beltérben, akár szabadban, akár színpadi világítás mellett játszik, a Genos2 kijelzői jól láthatóak lesznek.

  A vezérlők és a csúszkák kényelmes módot kínálnak a teljesítmény számos aspektusának szabályozására. A Genos2 rendszer frissített Live Control felületén immáron LED-ek találhatók, amelyek egy pillantással jelzik a kezelőszervek helyzetét, amely immáron "capture" funkciót is tartalmaz, csökkentve a véletlen vezérlés kockázatát előadás közben.

  A Genos2 bővítő memóriát tartalmaz, ami azt jelenti, hogy a jövőben új hangok és stílusok is hozzáadhatók. A Genos2 egyszerű regisztrációjával letöltheti a DX7 Voice Pack-et, amely kiegészíti az előre beállított hangokat, és kiegészíti a DX7 128 eredeti hangjának gyűjteményét.

  A Live Control felület, amely frissített gombokat és csúszkákat tartalmaz LED-ekkel az intuitív vezérlés érdekében, csökkenti a nem kívánt műveletek kockázatát az előadások során. Chord Looper, USB Audio Interface és HDMI port külső kijelző csatlakoztatásához tovább bővíti a kreatív lehetőségeket.

  A stílusok létrehozása zökkenőmentes folyamattá válik a drag-and-drop MIDI konverziós funkciónak köszönhetően. Akár Easy, akár Szerkesztés módban, a felhasználók testreszabhatják a stílusalkotást, kiválaszthatják a számokat, meghatározhatják a területeket, és akár visszahívhatják az egyéni zenei kifejezést.

  Ossza meg előadásait könnyedén az új USB audio interfész segítségével, amely stúdióminőségű felvételt és videókészítést tesz lehetővé a Rec'n'Share alkalmazással. A Genos2 bővíthető memóriája a lehetőségek világát nyitja meg, és lehetővé teszi a hangok és stílusok jövőbeli kiegészítését, beleértve a DX7 Voice Pack-et és az ingyenes bővítőcsomagok folyamatosan bővülő könyvtárát.

  A Genos2 egy nagy teljesítményű és sokoldalú Arranger munkaállomás, amely minden szintű zenész számára ideális.
 • Cikkszám
  yamahagenos2
Webáruház készítés