Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
0
2
5
8
9
8
Házhozszállítás

Termék részletek


Yamaha PSS A50

Yamaha PSS A50
39 900 Ft
Yamaha PSS A50
 • YAMAHA PSS-A50
  Gyerek Szintetizátor

  Az előadástól a felvételig, ez a mobil keyboard mindenre képes.

  Kiváló minőségű dinamikus mini billentyű
  42 hangszín (hangszer)
  138 Arpeggio Típus
  Phrase Recording
  Motion Effect
  USB-MIDI csatlakozás
  Beépített hangszórók / fejhallgató csatlakozó
  Elemről és USB-ről is használható (USB alapú adapter külön vásárolható)
  Könnyű és kompakt kivitel


  Profi hangszínek kompakt kiadásban. Klassz effektek és kreatív szabadság. A hangszer biztosítja mindazt, amire szüksége lehet ahhoz, hogy felfigyeljenek zenéjére.


  Hangszer ami inspirál, és egy eszköz, mely képes megragadni a pillanatot.

  A beépített arpeggio új ötletekkel, kreatív dallamokkal, ritmusokkal segíti, hogy varázslatos zenét hozzon létre, használhatja a Phrase Recordert ismétlődő részek (loop) felvételéhez és lejátszásához.
  Csatlakoztassa otthoni felvételi láncába, hogy a megbízható társa, a PSS-A50 modell még több oldalát felfedezhesse.

  Semmi sem tarthatja vissza

  A Yamaha a kiváló hangszíneivel magasra tette a lécet, innovatív lehetőségeket teremtve zenészek számára. Az arpeggio funkció egy gombnyomásra zenei frázisokat és ritmusokat hoz létre, a Motion Effect a hangot vezérli, míg a Phrase Recorder felvett zenei részeket loopol és játszik le.

  Nézze meg, hogy a hang és technológia hogyan ötvöződik a PSS-A50 modellben és engedje, hogy a hangszer inspirálja a saját hangjának megtalálásában.


  Bármikor, bárhol

  A PSS-A50 négy AA elemről vagy USB-n keresztül is használható. Tökéletes társa lehet kiránduláskor, jammeléskor, hátul az udvarban grillezéskor vagy akár stúdióban.

  A tartozék USB kábel lehetőséget teremt arra, hogy számítógépről vagy ha nem áll rendelkezésre elem, akkor hálózatról is használható.


  Számítógépes csatlakozás

  Csatlakoztassa a modellt számítógépéhez, kísérletezzen virtuális hangszerekkel és zeneszerkesztő programokkal a végtelen dallamok és zeneszerzési lehetőségek kipróbálásához.
  *Szoftver külön vásárolható


  Profi játékérzet

  Yamaha PSS-A50 mini-keyboard büszke örököse a Yamaha reface sorozatnak, melyek kiváló játékérzetükkel, kifejezőerejükkel elismerést váltottak ki professzionális körökben is.

  Összetett akkordok és bonyolult zenei motívumok száguldoznak érzelmes dallamokkal, melyek még a profi zenészek számára is kihívást jelentenek.
  A PSS-A50 egy olyan hangszer, mely teljes mértékben képes kihozni önből a maximumot.


  Zárd ki a külvilágot!

  Yamaha PSS-A50

  Amikor szeretnél zenédben elmerülni és ki akarod zárni a külvilágot, csak csatlakoztasd kedvenc fejhallgatódat és a beépített hangszórók automatikusan kikapcsolnak, megteremtve azt a belsőséges légkört amire szüksége van.
 • Cikkszám
  pssa50
Webáruház készítés