Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
0
1
7
5
0
8
Házhozszállítás

Termék részletek


Yamaha GENOS

Yamaha GENOS
1 799 900 Ft
Yamaha GENOS digitális munkaállomás.
 • Üdvözöljük a digitális munkaállomások új világában. A Genos új mérföldkövet jelent a digitális munkaállomások hangjában, kivitelezésében és felhasználói élményében. Stúdióban, színpadon a Genos inspirálni, segíteni fogja zenei munkái során.
  A speciális Yamaha fejlesztésnek köszönhetően a Genos hangszínek minősége minden más digitális munkaállomás hangminőségét felülmúlja. A csodálatos CFX zongora, a magával ragadó vonós szekció vagy az ütős Revo! Dobok, felülmúlnak minden elképzelésen.

  - AEM (Articulation Element Modeling)

  AEM technológia szimulálja a hangszerek karakterisztikáját. Játék közben az AEM a megfelelő mintákat szólaltatja meg valós időben attól függően, hogy mit és hogyan játszik. A hangminták egyenletesen kapcsolódnak és szólalnak meg, úgy, mint ha az eredeti hangszert szólaltatná meg.

  -Revo!Drum/SFX Kits

  Revo!Drum Kits a legvalósághűbb dobhangszínek. Ha egymás után ugyanazt a billentyűt üti le a hang minden alkalommal kicsit másként szólal meg, ettől az eredmény még természetesebb és realisztikusabb.
  Komponál vagy előad, fontos a nagyszerű tartalom. Genos sokrétű tartalommal rendelkezik, 1,710 hangszer hangszíne, 550 kíséret minta, 216 arpeggió...

  -Minden készen a zenéléshez

  Genos nagyszerű tartalommal feltöltve már abban a pillanatban inspirál amit elkezd játszani rajta.
  Eddig még nem tapasztalt DSP erő Reverb, Distortion, Rotary Speaker és Compressor.

  A Yamaha profi konzoljaiban található VCM technológiával felszerelve, a Genos rendelkezik minden olyan eszközzel, ami szükséges a tökéletes hangzáshoz. Az effektek nem csak nagyszerűen szólnak, hanem a grafikus interfacen is jól mutatnak.
  Automatikusan alkalmazhat különböző Vocal Harmony effektet hangjára, énekhangjára vagy használja a Synth Vocodert, hogy hangja egyedi karakterisztikáját adja szintetizátorához és más hangszínekhez.
  Folyamatosan bővítheti a Genos tartalmát saját és vásárolt bővítőcsomagjaival. Az új hangszínek és stílusuk által nyújtott lehetőségek szinte határtalanok.

  -YEM (Yamaha Expansion Manager)

  YEM egy PC/Mac szoftver, mellyel a Yamaha hangszere bővítéseit kezelheti, sőt, lehetővé teszi, hogy saját hangszíneket és loopokat hozzon létre.

  Integrált Flash memória

  Saját hangszíneit a nagysebességű írással/olvasással rendelkező 1.8GB felhasználói memóriára rögzítheti és töltheti vissza.
  A Genos intuitív kezelőfelülete segíti a komponálásban és hangok készítésében.

  -Érintőképernyő

  Válasszon és változtasson meg paramétereket közvetlenül a színes érintőképernyőn.

  -Programozható gombok

  Játék közben sokszor előfordulhat, hogy gyorsan szüksége lehet bizonyos funkciókra. Válassza ki a funkciókat és állítsa be őket a 6+1 panelgombokhoz, egyetlen érintéssel előhívhatja a keresett funkciókat.
  A Genos különböző ritmusos kíséret mintákkal rendelkezik és ezek a kíséretek („stíluskíséret”) különböző zenei műfajokat foglalnak magukban. A stílusok kidolgozott mintáival serkentik kreatívitását. Zenei gondolatait a Genos képes kiegészíteni.
  A regisztrációs memória lehetővé teszi, hogy a Registration Memory gomb segítségével elmentse (vagy “regisztrálja”) az összes kezelőfelület beállításait, majd egyetlen gombnyomással visszahívja azokat.
  Kezdje el saját dalát, válasszon hangszínt és stílust hozzá. Készítse el a hangszerelést és rögzítse a dalt MIDI fájlba. Majd, vegyen fel újra néhány szólamot készítse el a demót vagy akár a kész anyagot.
  Rögzítse saját játékát audió (WAV) vagy szabvány MIDI fájlba (SMF) a Quick Recording funkcióval. Bonyolultabb hangszerelésekhez használhatja a Multi Recording funkciót, egy teljes értékű 16 sávos MIDI szekvenszerrel valósidejű és steptime módban dolgozhat.

  Amikor elégedett a felvétellel, az eredményt a belső felhasználói meghajtóra vagy megosztás érdekében az USB memóriára is mentheti.

  - Digitális kimenet

  Az új S/PDIF digitális kimeneten keresztül kompatibilis stúdió eszközökhöz csatlakoztathatja a hangszert vagy minőség romlás nélkül saját házimozi rendszerén élvezheti a Genos hangját.
  A 216 arpeggioval saját játékát színesítheti. Különböző típusok között találhatóak egyszerű hangszer arpeggiok, gitár pengetés effektek és vezérlő arpeggiók melyekkel szűrőket változtathatnak meg valós időben a Live Control segítségével.
  Az FSX billentyűzet prémium kategóriás mechanikával és utánnyomásérzékenységgel rendelkezik. A billentyűk rendkívüli gyártási precizitással készültek, a billentyű ágy hihetetlen tartós, növelve a stabilitást és a gyors mechanikát. A 76 profi billentyűs hangszer megnövelt dinamika érzékenysége kifejező, dinamikus játékot tesz lehetővé.
  A (Direct Access) közvetlen elérés lehetőséget ad a Genos funkciók közvetlen eléréséhez. Nyomja meg a Direct Access gombot majd egy panel gombot vagy lábkapcsolót, mely a kijelzőn kapcsolatos vezérlőhöz kapcsolódik.
  Bármely zenei műfajban játszik a Genos kész kiváló kíséretével, ütős dobjaival és erős DSP effektjeivel megvalósítani gondolatait. Még sohasem született tökéletesebb személyes háttérzenekar.
  A Multi Pad-ok előre felvett ritmusos rövid audió dallamok és loopok indítását teszik lehetővé, ezekkel is tovább színesítve játékát.

  -Audio Link Multi Pad

  Multi Padok nem csak a MIDI adatokat tudják kezelni, hanem lehetővé teszik, hogy egyedi, új pad tartalmat, saját (WAV) adatait játszhatja vissza zenélés közben.
  A professzionális megszólalás érdekében a Genos audió kimenetét teljesen átterveztük

  - Új kimeneti áramkör

  Az új 32bites digitális audió konverter (DAC) kiváló minőséget biztosít a széles frekvencia tartományban, a Genos mindig szépen kihallatszik a zenékben.

  -Sub kimenet

  A Genos négy alkimenettel (Sub line-out) csatlakozóval rendelkezik, melyeket különféle helyzetekben tud használni.
Webáruház készítés